top of page

Media

Lustrumgala ‘t Pott: weinig dates en veel champagne – 09 december 2015
Het Pott-gala is niet meer weg te denken uit het Enschedese studentenleven. 15 december ’15 vierde de bewoners van ‘t Pott het 7e lustrum gala. Een bijzonder gala, vertellen huisdirecteur Pim Hogeweg en penningmeester Max Lhoest: weinig dates en veel champagne. Lees in het UT Nieuws van de Universiteit Twente volledige verhaal van Pim en Max.

Huize ‘t Pott heeft voldoende aandacht voor brandveiligheid – 18 november 2015
In de reportage van RTV OOST is te zien dat het in studentenhuis Huize ‘t Pott redelijk tot goed gesteld is met de brandveiligheid. Dat blijkt uit een snelle scan door brandbeveiligingsbedrijf Velco uit Oldenzaal. 

Max en Pim vertellen over elkaar – 4 juni 2015
In het UT Nieuws van de Universiteit Twente vertellen Pim en Max verhalen over elkaar als huisgenoten. Enthousiaste verhalen met een knipoog naar het leven op Pott.

Huize ‘t Pott bouwt kerstgala op – 11 december 2014
Bijna elke Enschedese student is er wel mee bekend, het Pott-gala. Het UT nieuws schreef een artikel over de opbouwweek van dit magische gala.

Huize ‘t Pott tweede van meest ondernemende studentenhuis – 18 november 2014
Na een tussenstand, met ’t Pott als koploper en Asgard als naaste belager, eindige Huize ‘t Pott tweede in de wedstrijd voor het meeste ondernemende studentenhuis van Enschede.

Huize ‘t Pott op de cover van studentenmagazine – augustus 2014
WatSchaftDePott verschaft veelzijdige informatie, variërend van opleidingen tot alles wat de stad Enschede te bieden heeft en wat je als eerstejaars wil en moet weten. Pott is gekozen als locatie voor de fotoshoot van de bewoners met de CEO van Thuisbezorgd.nl.

Huize ‘t Pott in op Enschede TV – 25 augustus 2014
TV Enschede heeft het Pott gevraagd voor een interview over het studentenleven. Inclusief cameraploeg bracht TV Enschede een bezoek aan Huize ‘t Pott voor een uitzending op het nieuws van TV Enschede.

David vertelt over zijn kamer – 5 juni 2014
Bewoner David Hufen staat in het Universiteit Nieuws van de Universiteit Twente.  In de rubriek “Mijn Kamer” vertelt David over zijn kamer en hoe het is om op Huize ‘t Pott te wonen.

Reportage over Huize ‘t Pott en het studentenleven in Enschede – 11 augustus 2009
In de uitzending “Boeiend” zijn in aflevering 8 Bram en Thijs geïnterviewd. In de reportage is in deel 1 en deel 2 het leven op Huize ‘t Pott en het studentenleven in Enschede te zien. Een interessant interview met mooie beelden over wat Pott nou zo speciaal maakt.

bottom of page